Behandelingen

Laat u verzorgen met exclusieve verzorgingsproducten van Germaine De Capuccini die de hoogste concentratie aan kostbare ingrediënten bevatten.
U krijgt een stralende huid, slank silhouet en energieboost. Na persoonlijke analyse van uw huid en/of lichaam
ontvangt u een op maat gemaakt programma en tips voor nazorg. Onze behandelingen zijn waardevolle
alternatieven voor chirurgische ingrepen én volledig pijnloos.


Face Care

Microdermabrasie is een mechanische peeling om dode huidcellen te verwijderen waarbij de huid onder vacuüm wordt behandeld met een continu stroom van micro-kristallen. De huid krijgt een nauwkeurige en gecontroleerde peeling tot het gewenste niveau is bereikt. Zo ontstaat er een nieuwe huid.

Microdermabrasie wordt toegepast voor:

– een verbetering van het structuur van de huid
– het vervagen van fijne lijntjes en beginnende rimpelvorming
– onzuivere huid, verstopte en/of vergrote poriën
– acne littekens
– lichte pigmentvlekken
– huid onregelmatigheden
– door de zon beschadigde huid
Simildiet professionele peeling is een behandeling waarbij er op een gecontroleerde manier een dun laagje huid wordt verwijderd. Het is een uitstekend middel voor huidverbetering. De Peelings zijn niet gebufferd wat inhoud dat deze vele malen intenser zijn en dieper de huid in dringen. De Medische Peelings bevatten fruitzuren echter wel van natuurlijke aard.

Simildiet professionele peelings worden toegepast voor :

-Grove poriën,Vette huid , Acne & Rosea huid
-Verzorgend & Photo-aging: Werkt op de doorbloeding, kan pigmentvlekken verminderen,haalt vale laag van de huid.
-Regenererend/Depigmentatie: Verwijdert dode huidcellen, verbeterd huidconditie en Ph waarde, vermindert rimpels.
-Verstevigend: Hydrateert, werkt verstevigend en stimuleert celvernieuwing.
Is een multifunctioneel platform met de mogelijkheid om drie exclusieve technologieën van de nieuwste generatie samen te brengen die effectief en veilig zijn: R. Frequency (digitale radiofrequentie), Vacuum Push-Pull en DTI-systeem (digitaal transdermaal inbrengsysteem).

Ze geven u allemaal de mogelijkheid om een ​​breed scala aan huidvereisten op een persoonlijke manier te behandelen met totale garantie en effectiviteit:

Op het gelaat minimaliseren ze de problemen van slapte, rimpels (hoe diep ze ook zijn), devitalisatie, toning, etc. Je zult een jongere gezichtsuitdrukking bereiken in enkele sessies.

Op het lichaam verminderen ze hardnekkige cellulitis, striae en slapte. Ze versterken, renoveren, draineren, verminderen spierpijn, helpen postnatale genezing, enz. Je krijgt een slank en opnieuw een gedefinieerd silhouet.
Een automatisch, minimaal invasief microneedling-apparaat, dat via een module met 36 elektrisch aangedreven micronaalden op gecontroleerde wijze beschadigingen in de huid veroorzaakt om collageen in te brengen en te regenereren. Tegelijkertijd stimuleert het een betere opname van de actieve bestanddelen.

Microneedling is zeer geschikt voor:

▪rimpels
▪verstrakking van de huid, ook rond de ogen
▪verminderen/verwijderen van pigmentvlekken
▪vermindering van couperose
▪(acné)littekens
▪verfijning van grove poriën
BB Glow is een vorm van semi-permanente make up op basis van microneedling met als doel een langdurig egale huidteint en huidverbetering. Dit wordt echter niet gewerkt met pigmenten, waardoor er geen risico is op ongewenste verkleuringen en vlekken. De behandeling is uitvoerig getest, voldoet aan alle veiligheidseisen van de EU en is geschikt voor langdurige toepassing.
WHiTE is 100% natuurlijk & cosmetisch. Onschadelijk voor het tandglazuur. Geen pijn, Geen gevoeligheid, Geen peroxides. De duurzaamheid van een behandeling is gemiddeld 3 tot 6 maanden (afhankelijk van ieders persoonlijke hygiëne).
De procedure van Sculptural Face Lifting drijft de interne bronnen van het lichaam aan voor de natuurlijke verjonging: het verbetert de bloedcirculatie en lymfedrainage, verhoogt de microcirculatie in het onderhuidse vetweefsel en normaliseert de cellulaire ademhaling. Over het algemeen geeft Sculptural Face Lifting massage zulke positieve resultaten: gezichtsspieren ontspannen en de spiertonus wordt weer normaal; spasmen worden verwijderd, die op hun beurt de natuurlijke houding van het gezicht herstellen; uiterlijk en elasticiteit van de huid verbetert door stimulatie van regeneratie van huidcellen en preventie van rimpels. Bovendien ondersteunt het de beklemming en versterking van het gezicht, normaliseert de procedure de psycho-emotionele toestand van de cliënt. De binnenste blokken en klemmen worden verwijderd, stress en angst verdwijnen.
Deze techniek is gebaseerd op de stimulatie van de natuurlijke processen waarover de huid zelf beschikt om zich te herstellen, repareren en optimaliseren.

- Anti-aging
96% vervaagde rimpels

- Imperfecties
100% minder imperfecties

- Roodheden
100% minder roodheid

- Hyperpigmentatie
100% lichtere vlekken

Body Care

Deze klassieke massage geeft je een geweldig gevoel. De perfecte massage voor bestrijding van stress. Deze massage maakt gebruik van lange , ritmische bewegingen om betere doorbloeding te bevorderen en ontspanning te creëren.
Veel verschillende stijlen en technieken zullen worden gebruikt om stress en pijnlijke spieren te verlichten.
Gladde stenen zijn verwarmd en opgenomen in de massage. De perfecte behandeling om strakke spieren los te maken , ontspanning van het lichaam en de geest.
Een zwangerschapsmassage zorgt voor een betere nachtrust, verminderde rugpijn en bekkenklachten. Dit massage zorgt voor het Verlichten van dragende spanning en de zwelling verminderen. Er is ook afname van stress waardoor ontspannen gemakkelijker wordt. Uit onderzoek is gebleken dat zwangerschapsmassage ervoor zorgt dat je beter slaapt, minder stress hormonen aanmaakt, minder rugpijn hebt en dat er minder complicaties optreden tijdens de bevalling. Ideaal vanaf maand 3…
Eerst worden de voeten/handen exfolieert en verwijdert dode huidcellen waardoor je een zacht en nieuw gevoel geeft. Daarna wordt er een rustgevende massage aan toegepast.

Bij de lichaamsmassage worden lichaam en geest in balans gebracht terwijl de voet/hand massage zich toelegt op het welzijn van de interne organen.
Voordelen :

– betere circulatie
– verbetering immuunsysteem
– minder stijfheid
– minder stress, beter slapen en een heldere geest
Behalve een ontgiftende massage is kruidenstempel massage ook een zeer ontspannende massage. De warmte van de stempels en de geuren die de kruiden verspreiden zorgen voor dit dubbel effect.
Geschiedenis:

De V steam (Vaginale) stoom dateert duizenden jaren en is te zien in bijna elke inheemse cultuur. Afrikaans, Maya, Grieks, Indiaans, Filippijns, Japans en vele andere Aziatische landen hebben de praktijk beschreven als V-Steams, Vaginale Stooming. Deze culturen hebben V steam gebruikt als een gewoon ritueel om hun vrouwelijke energie te eren en te verbinden. Yoni-stengels kunnen worden gebruikt om de balans te herstellen en stagnatie op te heffen. Zijn populariteit is gegroeid in het Westen, en met goede reden!

*Fysieke voordelen van V Steam, vaginale stoom:

•Helpt bij het herstel van de bacteriële en ph-balans om te helpen bij het voorkomen van infecties, bacteriële vaginose, schimmelinfecties en geuren
•Vermindering van pijn, opgeblazen gevoel en uitputting geassocieerd met menstruatie
•Vermindert zware menstruatie

•Regulatie van onregelmatige of afwezige menstruatiecyclus
•Ontgifting van de baarmoeder en het lichaam
•Snellere genezing en een versteviging van het voortplantingssysteem na de bevalling
• Zorgt voor verstrakking van de vagina, droger en nauwer maken, ze reinigen de baarmoeder en houdt vaginale afscheiding onder controle.


*Emotionele en spirituele voordelen van V steam , vaginale stoom

•Geeft moderne vrouwen de gelegenheid om zich opnieuw te verbinden met de voorouderlijke wijsheid van de baarmoeder
•Bevrijding van opgeslagen emoties en angst
•Toegang tot de vrouwelijke energie die aanleiding geeft tot onze levendige uitstraling
•Verlicht spanning en creëert een staat van gelukzaligheid
•Helpt bij slapeloosheid
•Kan helpen bij genezing door seksueel Trauma
•Bevordert seksuele gemeenschap
Cupping of koppen zetten is een alternatieve geneeswijze waarbij een vacuüm boven de huid van een patiënt gecreëerd wordt door er verhitte glazen of metalen bollen op te zetten. De lucht in deze glazen koelt dan af waardoor er een onderdruk ontstaat.

Het idee is dat je zo de doorbloeding stimuleert en spieren en bindweefsel los masseert. Het zou tevens effect hebben op de meridianen, banen in het lichaam waar volgens de leer van de acupunctuur energie doorheen stroomt.

Life Coaching

Diosa Mind begeleidt jong en oud bij levensvragen en levensthema’s, maar is er ook voor u wanneer u een moeilijke periode doormaakt en op zoek bent naar een luisterend oor of eenvoudig advies.

Mental Coaching of Lifecoaching is een vorm van begeleiding die ervoor zorgt dat patronen duidelijk worden, beslissingen gemakkelijker gemaakt worden of bepaalde doelstellingen uitgezet worden in de tijd, om ze daarna stap voor stap te realiseren.

Het aangeven van verlangens, wensen en ideeën is niet altijd even gemakkelijk. Diosa Mental Coach helpt u bij het doorlopen van dit proces en het nemen van de bijbehorende stappen.

Diosa Mental Coach richt zich voornamelijk op jongeren tussen 15 en 18 jaar, maar iedereen is welkom voor deze inspirerende en ondersteunende vorm van coaching.

Soms kan een bijkomende behandeling zoals massage helpen om rust te vinden in lichaam en geest. Enkel telefonische afspraak of via mail .