Behandelingen

Laat u verzorgen met exclusieve verzorgingsproducten van Germaine De Capuccini en DMK die de hoogste concentratie aan kostbare ingrediënten bevatten. U krijgt een stralende huid, slank silhouet en energieboost. Na persoonlijke analyse van uw huid en/of lichaam ontvangt u een op maat gemaakt programma en tips voor nazorg. 

“Een stralende huid, slank silhouet en een energieboost.”

Face care

Microdermabrasie is een mechanische peeling om dode huidcellen te verwijderen waarbij de huid onder vacuüm wordt behandeld met een continu stroom van micro-kristallen. De huid krijgt een nauwkeurige en gecontroleerde peeling tot het gewenste niveau is bereikt. Zo ontstaat er een nieuwe huid.

Microdermabrasie wordt toegepast voor:

– een verbetering van het structuur van de huid
– het vervagen van fijne lijntjes en beginnende rimpelvorming
– onzuivere huid, verstopte en/of vergrote poriën
– acne littekens
– lichte pigmentvlekken
– huid onregelmatigheden
– door de zon beschadigde huid

Simildiet professionele peeling is een behandeling waarbij er op een gecontroleerde manier een dun laagje huid wordt verwijderd. Het is een uitstekend middel voor huidverbetering. De Peelings zijn niet gebufferd wat inhoud dat deze vele malen intenser zijn en dieper de huid in dringen. De Medische Peelings bevatten fruitzuren echter wel van natuurlijke aard.

Simildiet professionele peelings worden toegepast voor :

-Grove poriën,Vette huid , Acne & Rosea huid
-Verzorgend & Photo-aging: Werkt op de doorbloeding, kan pigmentvlekken verminderen,haalt vale laag van de huid.
-Regenererend/Depigmentatie: Verwijdert dode huidcellen, verbeterd huidconditie en Ph waarde, vermindert rimpels.
-Verstevigend: Hydrateert, werkt verstevigend en stimuleert celvernieuwing.

Is een multifunctioneel platform met de mogelijkheid om drie exclusieve technologieën van de nieuwste generatie samen te brengen die effectief en veilig zijn: R. Frequency (digitale radiofrequentie), Vacuum Push-Pull en DTI-systeem (digitaal transdermaal inbrengsysteem).

Ze geven u allemaal de mogelijkheid om een ​​breed scala aan huidvereisten op een persoonlijke manier te behandelen met totale garantie en effectiviteit:

Op het gelaat minimaliseren ze de problemen van slapte, rimpels (hoe diep ze ook zijn), devitalisatie, toning, etc. Je zult een jongere gezichtsuitdrukking bereiken in enkele sessies.

Op het lichaam verminderen ze hardnekkige cellulitis, striae en slapte. Ze versterken, renoveren, draineren, verminderen spierpijn, helpen postnatale genezing, enz. Je krijgt een slank en opnieuw een gedefinieerd silhouet.

Een automatisch, minimaal invasief microneedling-apparaat, dat via een module met 36 elektrisch aangedreven micronaalden op gecontroleerde wijze beschadigingen in de huid veroorzaakt om collageen in te brengen en te regenereren. Tegelijkertijd stimuleert het een betere opname van de actieve bestanddelen.

Microneedling is zeer geschikt voor:

▪rimpels
▪verstrakking van de huid, ook rond de ogen
▪verminderen/verwijderen van pigmentvlekken
▪vermindering van couperose
▪(acné)littekens
▪verfijning van grove poriën

De procedure van Sculptural Face Lifting drijft de interne bronnen van het lichaam aan voor de natuurlijke verjonging: het verbetert de bloedcirculatie en lymfedrainage, verhoogt de microcirculatie in het onderhuidse vetweefsel en normaliseert de cellulaire ademhaling. Over het algemeen geeft Sculptural Face Lifting massage zulke positieve resultaten: gezichtsspieren ontspannen en de spiertonus wordt weer normaal; spasmen worden verwijderd, die op hun beurt de natuurlijke houding van het gezicht herstellen; uiterlijk en elasticiteit van de huid verbetert door stimulatie van regeneratie van huidcellen en preventie van rimpels. Bovendien ondersteunt het de beklemming en versterking van het gezicht, normaliseert de procedure de psycho-emotionele toestand van de cliënt. De binnenste blokken en klemmen worden verwijderd, stress en angst verdwijnen.
Deze techniek is gebaseerd op de stimulatie van de natuurlijke processen waarover de huid zelf beschikt om zich te herstellen, repareren en optimaliseren.

– Anti-aging
96% vervaagde rimpels

– Imperfecties
100% minder imperfecties

– Roodheden
100% minder roodheid

– Hyperpigmentatie
100% lichtere vlekken

DMK is uniek met dit concept om enzymes te gebruiken om op die manier de huid terug op te bouwen.  Dankzij de kracht van de enzymes wordt de huid heropgebouwd! Alle DMK -behandelingen en producten zijn ontworpen om diep in de huid door te dringen en om de huidvernieuwing op CELLULAIR niveau te stimuleren. Dit gebeurt door het unieke transportsysteem en de actieve ingrediënten. ​De formules van DMK zijn werkzaam op drie belangrijke systemen: •de SPIEREN van het gelaat (spiercontracties) •de BLOEDVATEN (zuurstoftherapie) •het LYMFESYSTEEM (detox en afvoer) DMK is DE huidtherapie met gegarandeerde & natuurlijke resultaten! Hernieuw je op een non-invasieve manier. Het is géén “quick-fix” . Het is een paramedische therapie, onderbouwd door de botanische wetenschap, die met unieke huid-eigen formules de huid kan herstellen en opnieuw doet stralen!

Oorkaarsen vinden hun oorsprong in de eeuwenoude cultuur van de Hopi-indianen en andere natuurvolkeren. De oorkaarsbehandeling is een warmtebehandeling, het zijn opgerolde strookjes linnen of katoen gedrenkt in bijenwas, geneeskrachtige kruiden en/of etherische oliën die in het oor geplaatst worden.  Onderaan in de kaars is een filtertje aangebracht, in de oorkaars ontstaat er een schoorsteeneffect dat zorgt voor een licht zuigende werking. De kaars gebruikt de lucht in het oorkanaal, waardoor er een vacuüm ontstaat zodat het overtollige en vastzittende oorsmeer naar boven wordt gezogen. De beweging van de vlam zorgt voor een zachte, natuurlijke vibratie op het trommelvlies, verhoogt de doorbloeding van de gehoorgang en stimuleerd plaatselijke zenuwuiteinden, zenuwpunten en de vele acupunctuurpunten die zich in het binnenoor bevinden. Er wordt een betere doorbloeding en lymfestroom verkregen en er is onmiddelijk effect op de drukregeling in het oor en op ons evenwichtsorgaan. De kruidige geur, het knisperende geluid en de warmte zorgen bovendien voor een zalig gevoel. 

Dit mag van de leeftijd vanaf 3jaar.
Dit kan zowel voor toegepast worden bij zowel fysieke als emotionele klachten :


FYSIEKE KLACHTEN

snurken 
migraine
hoofdpijn
verkoudheid
griep
keelpijn
ontstoken amandelen
chronische bijholte- of voorhoofdholte problemen (vb.ontsteking)
oorsuizen, oorruis, doofheid (tinnitus)
oordruk (vb. dichtslaan van het oor)
neusslijmvlies ontsteking (rhinitis acuta)
oorverstopping door te veel oorsmeer (cerumenprop)
doorbloedingsstoornissen in het oor

MENTALE KLACHTEN

angst
depressie
oververmoeidheid
stress symptomen
slapeloosheid
hyperactiviteit
overmatig prikkelbaarheid


OORKAARSEN ZIJN AF TE RADEN BIJ:

een geperforeerde trommelvlies
in geval van allergie voor bestanddelen
acute oorontstekingen
geïnplanteerde gehoorbeentjes
eczeem of schimmel-infecties
epilepsie-patiënten
tumor in het oor
oordrains (buisjes in het oor)

In deze behandeling leren we schoonheid op een andere manier te benaderen, vanuit het perspectief van de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM). Deze leer laat je inzien dat uiterlijk een weerspiegeling is van de energie, die door onze energiebanen en -velden stroomt. Een onbelemmerde doorstroming van deze energie is essentieel voor ons welzijn, dat zich onvermijdelijk reflecteert in schoonheid. Vooral het gelaat weerspiegelt onze gezondheid. De TCM gaat ervan uit dat schoonheid op elke leeftijd kan worden bereikt. Rimpels, huidverslapping, oneffenheden, zijn sporen van onze leefstijl, persoonlijke ervaringen en emoties. Door middel van anti-aging acupunctuur in combinatie met tui-na kan het verouderingsproces van binnenuit worden vertraagd!

Deze zuurstofcompressor is een veilig zuurstofinfusie. We maken een cocktail van serums aangepast aan jou huidconditie. Dit is geschikt voor alle huidtypes en zorgt voor een MUST HAVE toevoeging aan elke gezichtsbehandeling.
Dit kan als supplement toegevoegd worden aan een behandeling of als een kort, maar krachtige Flash behandeling.

Wanneer zou je voor deze behandeling kiezen ?

– Als je een snelle, korte, krachtige HEALTHY LOOK wil.
Bv, voor een feest, evenement, voor je op vakantie vertrekt, na een vakantie,etc..

Dit kan je altijd toepassen.  

Het witter maken van de tanden gebeurt door de combinatie van de tandverlichtende WHiTE gel en de lichtstralen van de WHiTE Lamp. WHiTE cosmetics is 100% natuurlijk & cosmetisch. Onschadelijk voor het tandglazuur. Geen Pijn, Geen Gevoeligheid, Geen Peroxides en natuurlijke uitsraling. De duurzaamheid van een behandeling is gemiddeld 3 tot 6 maanden (afhankelijk van ieders persoonlijke hygiëne).

Mogelijke oorzaken van de verkleuring:
• Externe verkleuring van de tand (tabak, koffie, sauzen, thee, voeding,..).
• Interne verkleuring van de tand (zachte fluorose of gekleurde tetracyline)
•Genetische vergeling van de tanden

We werken in alle veiligheid
Onze producten en toestellen van WHiTE cosmetics zijn CE gecertificeerd.

Life Coaching

Diosa Mind begeleidt jong en oud bij levensvragen en levensthema’s, maar is er ook voor u wanneer u een moeilijke periode doormaakt en op zoek bent naar een luisterend oor of eenvoudig advies.

Mental Coaching of Lifecoaching is een vorm van begeleiding die ervoor zorgt dat patronen duidelijk worden, beslissingen gemakkelijker gemaakt worden of bepaalde doelstellingen uitgezet worden in de tijd, om ze daarna stap voor stap te realiseren.

Het aangeven van verlangens, wensen en ideeën is niet altijd even gemakkelijk. Diosa Mental Coach helpt u bij het doorlopen van dit proces en het nemen van de bijbehorende stappen.

Diosa Mental Coach richt zich voornamelijk op jongeren tussen 15 en 18 jaar, maar iedereen is welkom voor deze inspirerende en ondersteunende vorm van coaching.

Soms kan een bijkomende behandeling zoals massage helpen om rust te vinden in lichaam en geest. Enkel telefonische afspraak of via mail .

Body care

Stephanie Severino Fernandes (Diosa) heeft dit opleiding in Portugal gevolgd door een braziliaanse vrouw Glauce Costa, 25 jaar in dit vak. ( enige echte braziliaanse methode ) Door middel van snelle en krachtige handelingen, verbetert deze techniek het uiterlijk van de huid, de toon, de lichaamscontour, het voorkomen en verminderen van cellulitis. Deze massage (Full body massage) bevordert de hermodellering van de corporale contouren, waardoor de circulatie en de zuurstofvoorziening van de weefsels wordt verbeterd.


VOORDELEN :

•Elimineer oedemen (ophoping van vloeistoffen)
•Helpt cellulitis te voorkomen
•Verbeter lichaamscontouren en tonen •Verbetert het premenstrueel syndroom (PMS)
•Ontgift het lichaam en verwijdert gifstoffen •Immuniteit bevorderen
•Verbetering van het metabolisme
•Verbeter de spijsvertering

Het resultaat is een gezonder lichaam, energiek en ontgift van onzuiverheden.

CONTRA :

•Elke actieve kanker
•Ernstige allergieën
•Terminale kanker
•Precancerous huidlaesies of verhoogde moedervlekken
•Chronische ontsteking
•Nierfalen
•Hartfalen
•Leverziekte
•Zwangerschap

Deze klassieke massage geeft je een geweldig gevoel. De perfecte massage voor bestrijding van stress. Deze massage maakt gebruik van lange , ritmische bewegingen om betere doorbloeding te bevorderen en ontspanning te creëren.

Veel verschillende stijlen en technieken zullen worden gebruikt om stress en pijnlijke spieren te verlichten.
Gladde stenen zijn verwarmd en opgenomen in de massage. De perfecte behandeling om strakke spieren los te maken , ontspanning van het lichaam en de geest.
Een zwangerschapsmassage zorgt voor een betere nachtrust, verminderde rugpijn en bekkenklachten. Dit massage zorgt voor het Verlichten van dragende spanning en de zwelling verminderen. Er is ook afname van stress waardoor ontspannen gemakkelijker wordt. Uit onderzoek is gebleken dat zwangerschapsmassage ervoor zorgt dat je beter slaapt, minder stress hormonen aanmaakt, minder rugpijn hebt en dat er minder complicaties optreden tijdens de bevalling. Ideaal vanaf maand 3…
Eerst worden de voeten/handen exfolieert en verwijdert dode huidcellen waardoor je een zacht en nieuw gevoel geeft. Daarna wordt er een rustgevende massage aan toegepast.

Bij de lichaamsmassage worden lichaam en geest in balans gebracht terwijl de voet/hand massage zich toelegt op het welzijn van de interne organen.
Voordelen :

– betere circulatie
– verbetering immuunsysteem
– minder stijfheid
– minder stress, beter slapen en een heldere geest
Behalve een ontgiftende massage is kruidenstempel massage ook een zeer ontspannende massage. De warmte van de stempels en de geuren die de kruiden verspreiden zorgen voor dit dubbel effect.

Geschiedenis:

De V steam (Vaginale) stoom dateert duizenden jaren en is te zien in bijna elke inheemse cultuur. Afrikaans, Maya, Grieks, Indiaans, Filippijns, Japans en vele andere Aziatische landen hebben de praktijk beschreven als V-Steams, Vaginale Stooming. Deze culturen hebben V steam gebruikt als een gewoon ritueel om hun vrouwelijke energie te eren en te verbinden. Yoni-stengels kunnen worden gebruikt om de balans te herstellen en stagnatie op te heffen. Zijn populariteit is gegroeid in het Westen, en met goede reden!

*Fysieke voordelen van V Steam, vaginale stoom:

•Helpt bij het herstel van de bacteriële en ph-balans om te helpen bij het voorkomen van infecties, bacteriële vaginose, schimmelinfecties en geuren
•Vermindering van pijn, opgeblazen gevoel en uitputting geassocieerd met menstruatie
•Vermindert zware menstruatie

•Regulatie van onregelmatige of afwezige menstruatiecyclus
•Ontgifting van de baarmoeder en het lichaam
•Snellere genezing en een versteviging van het voortplantingssysteem na de bevalling
• Zorgt voor verstrakking van de vagina, droger en nauwer maken, ze reinigen de baarmoeder en houdt vaginale afscheiding onder controle.


*Emotionele en spirituele voordelen van V steam , vaginale stoom
•Geeft moderne vrouwen de gelegenheid om zich opnieuw te verbinden met de voorouderlijke wijsheid van de baarmoeder
•Bevrijding van opgeslagen emoties en angst
•Toegang tot de vrouwelijke energie die aanleiding geeft tot onze levendige uitstraling
•Verlicht spanning en creëert een staat van gelukzaligheid
•Helpt bij slapeloosheid
•Kan helpen bij genezing door seksueel Trauma
•Bevordert seksuele gemeenschap

Cupping of koppen zetten is een alternatieve geneeswijze waarbij een vacuüm boven de huid van een patiënt gecreëerd wordt door er verhitte glazen of metalen bollen op te zetten. De lucht in deze glazen koelt dan af waardoor er een onderdruk ontstaat.

Het idee is dat je zo de doorbloeding stimuleert en spieren en bindweefsel los masseert. Het zou tevens effect hebben op de meridianen, banen in het lichaam waar volgens de leer van de acupunctuur energie doorheen stroomt.

Maak vandaag nog een afspraak

Het is heel eenvoudig om een afspraak te maken via onze afsprakensysteem.

X
In winkelmand