Face & Bodycare

Welkom bij
Diosa

Stephanie Severino Fernandes is de trotse bezitster en oprichtster van Diosa – Face/Body Care, Massage en Mental Coaching. Jaren geleden startte zij als gedreven onderneemster in Antwerpen met het concept ‘Beauty of mind through body’, een ingetogen concept met een accent op innerlijke schoonheid en schoonheidsbehandelingen.

Geïnspireerd door de innerlijke kracht van de mens, stond zij dag in dag uit garant voor een optimale service die rekening houdt met alle aspecten van het mens. Haar ruime ervaring, inzichten en deskundigheid liggen mee aan de basis voor een uitbreiding van haar dienstverlening. Gedreven door persoonlijke tegenslagen en levensverrijkende ervaringen, kent ze als geen ander de impact van het mentale aspect op de levenskwaliteit en het fysieke welbehagen. 

Daarnaast heeft zij ook op verschillende manieren de positieve effecten van kleine, eenvoudige behandelingen mogen ervaren. Diosa biedt daarom niet langer enkel schoonheidsbehandelingen aan, maar onder meer lichaamsbehandelingen zoals diverse massages en coaching onder de vorm van mental coaching maken sinds enige tijd deel uit van het aanbod.

De grootste zorg van Stephanie is het herstellen van de persoonlijke balans tussen lichaam en geest. Zij kan inmiddels beroep doen op haar jarenlange ervaring om mensen van alle leeftijden en etniciteiten te begeleiden. Ook voor (bedrijfs)evenementen en andere activiteiten kan u een beroep doen op haar expertise. Neem contact op met Diosa in Antwerpen en u bent zeker van kwaliteit en resultaat.

Vanaf de eerste keer dat ik er kwam liet ze me direct thuis en welkom voelen! Alles wat ze doet, doet ze met veel liefde en passie en dat voel je! Ook werkt ze heel proper en professioneel! She's the best!!

Jill Van den Bulck

Nergens een betere service dan bij Diosa. Ook niemand anders die ik zo vertrouw wat skincare betreft. Een afspraak bij Diosa is ondertussen mijn vaste me-time geworden. Super sfeer, top behandelingen, service, hygiëne, ... Stephanie is one of a kind!

Yati Campers

She is the best esthetician you could imagine! She knows exactly what she is doing and is a pro in her job. She also has the most amazing personality, she is caring and had the biggest golden heart! If you have issues with your skin, this is the place to be! SHE IS THE BEST!!! 💖

naam

For the first time I had a treatment with DIOSA and I really got an incredible result, a soft and hydrated skin. In addition to the magnificent attention and service she has. 10/10 Totally recommended!

Vitorio GC

Diosa is alles wat je zoekt in een schoonheidsspecialiste. Wat me vooral beviel was haar oprechte interesse in de skinissues die ik had. Ze wist meteen wat we moesten doen. Echte pro! Nogmaals bedankt!

Keshia Caudron

1,5 jaar geleden was ik voor het eerst bij Diosa terecht gekomen. Zelf als schoonheidsspecialist was het moeilijk om iemand te zoeken die deze passie heeft. Ze is altijd goedgezind , lief en oprecht.

Kiara ruben

We would love for you to leave us a review ♥

1,000+ tevreden klanten

Genomineerde schoonheidsspecialiste van het jaar 2020

10 jaar ervaring

X
In winkelmand